“Yelpazesi geniş topluluk çeşitliliğine sahibiz”

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde yer alan toplulukların faaliyetleriyle ilgili istişare toplantısı düzenledi.

Topluluk Akademik Danışmanları, Başkanları ile üyelerinin katıldığı, 2017 faaliyetlerinin görüşüldüğü buluşmaya, Topluluklardan Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Saffet Köse, SKS Daire Başkanı Akif Savaş, Spor Birimi Şube Müdürü Yasin Demirel, Kültür Birimi Şube Müdürü Fatih Can ile kültür birimi sorumluları katıldı.

“Sizin dinamizminiz, bizim tecrübemizle gelişeceğiz”

İKÇÜ’nün zengin çeşitliliğe sahip topluluk yelpazesine sahip olduğuna dikkat çeken Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Saffet Köse, ancak faaliyetler anlamında henüz istenilen seviyeye ulaşılamadığını kaydetti. Öğrencilerin beklentilerine cevap verme gayretiyle çalıştıklarını söyleyen Prof.Dr.Köse, “Sizin dinamizminiz, bizim tecrübemizle çok daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

“UBYS ile bir adım öndeyiz”

SKS Daire Başkanı Akif Savaş ise öğrenci topluluklarının kendilerini yeni gelen öğrencilere tanıtması adına her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Savaş, birçok üniversitede olmayan UBYS sistemiyle topluluk etkinlikleri, yeni üye kaydı gibi birçok işlemin artık elektronik ortamdan alındığını ifade etti.

Toplantı topluluk üyelerinden gelen taleplerin değerlendirilmesiyle son buldu.