"REKTÖR PROF.DR.AKHAN'DAN DÜNYA KADIN GÜNÜ MESAJI"

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip AKHAN, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Rektör Prof. Dr. AKHAN mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış uluslararası bir gün olan Dünya Kadınlar Günü, İnsan hakları temelinde kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılmaktadır.

Uygarlaşma yolunda katedilen mesafe ancak kadına verilen değer ve saygı ile ölçülebilir. Aynı zamanda mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşı olan kadınlarımız, sonsuz sevgi ve hoşgörü ile yetiştirdikleri çocuklarımızla, geleceğimizin de mimarları… Yaşamımızın her alanında varlıklarıyla onurlandığımız kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler dilerim.”

Prof. Dr. Galip AKHAN